Böcker

Sedan november 2001 har jag skrivit upp alla böcker jag har läst för nöjes skull (dvs inte böcker jag har läst i jobbet eller viss kurslitteratur.) Jag har haft en egenkonstruerad databas för att hålla koll på dem, men idag så flyttade jag över allt till en databas med en WordPressplugin:

Här ser ni böckerna.

Jag ska gå igenom listan och komplettera uppgifterna så att de blir kompletta. Just nu fungerar inte länkarna, men det är lika bra eftersom det inte finns mer än bokens titel, start och stopp inlagt för tillfället.

Bookmark and Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>