Shoppingtur

Vår shoppingtur idag började dåligt. Efter att ha lämnat Viggo i Rinkeby så åkte vi till Marbodals köksutställning i Nacka. Det var stängt. Vi hade kollat på hemsidan och där hade det stått att de hade öppet 10-14 på lördagar. När vi kom hem så såg vi att om man klickade på länken under öppettiderna så kunde man läsa att tom. den 14e augusti så hade de stängt på lördagar. Dålig information och brister i förstudien.

Sedan åkte vi till Barkarby för att se om det var ett bra ställe att åka till. Det var det. Det går inte att jämföra med ångestspökstaden vid Arlandastad . Jag köpte tre skjortot från The Shirt Factory för 750 och ett par levisjeans för 499 och fick dem upplagda på en gång för 20 spänn.

Jag hittade ingen höst/vinterjacka som var bättre eller lika bra som en oljerock och dessutom avsevärt billigare, men det var uthärdligt att gå i så många klädbutiker på en gång. Jag fick bara ett litet spel efter den femtielfte jeansprovningen, men det gick över snabbt.

Bookmark and Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>