Dårkommunister

Kerstin har lagt ut texten till ärkedårkommunistlåten “Det lär oss historien” av Knutna nävar. Det är bra drag i den låten.

Men det är märkligt hur stor skillnad det är mellan hur kommunistiska och nazistiska symboler uppfattas. Jag gör mig själv skyldig till att använda kommunistiska symboler utan att tänka på kommunismens brott. Som ringsignal på mobilerna har jag både DDRs och Sovjets/Rysslands nationalsånger, men jag hade ju aldrig kunnat tänka mig Horst Wessel.

Jag rekommenderar med varm hand Stalin The Court of the Red Tsar och Gulag för beskrivningar av kommunismens brott.

Bookmark and Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>