Pepparkakshus 2008

Så är det till slut färdigt, årets pepparkakshus. I år ska det föreställa Vita huset i Washington. Det slumpar sig så att det faktiskt är först idag som Barack Obama väljs till president. Röstningen sker idag och rösterna räknas i början av januari.

Så här blev huset, Viggo och Klara hjälpte till med att dekorera taket:

Bookmark and Share

5 reaktion på “Pepparkakshus 2008

  1. Snyggt! Taket ser jag är mycket vackert dekorerat. Är det avgående och tillträdande presidentparen som står framför huset?

  2. Jag tänkte nog mest på den kommande presidentfamiljen, men barnen är lika stora som föräldrarna.
     
    Fast jag är nyfiken på hur ett pepparkakshus som jag fick bygga med den tid och utrustning som finns till hands för Vita Husets kockar skulle se ut? Jag hade planerat det större, men insåg att degen inte skulle räcka och halverade alla mått och det medför att små skavanker blir relativt större. Men det viktigaste är trots allt att jag och barnen hade roligt. De får äta lite överbliven kristyr (som jag spritsade på en tallrik) varje dag till jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>