Skridskopremiär

Viggo har i dag åkt skridskor för första gången. På slutet innan våra frusna fötter satte stopp tog han sig fram själv på isen. Själv invigde jag att par nya skridskor. Kanske de första icke begagnade jag haft någonsin. Vi ska ta sockar nästa gång och det kanske blir redan i morgon.

Bookmark and Share

5 reaktion på “Skridskopremiär

  1. Det ser ut som om Viggo gillar skridskoåkning. Åka skridskor är roligt. Jag tror det stämmer att du bara haft begagnade vanliga skridskor under uppväxten. Jag köpte alltid begagnade på bytesmarknaden. De sista finns nog kvar fortfarande – dina eller Pers, inkl hjälm. Har försökt sälja dem på loppis utan framgång. Långfärdsskridskorna var dock nya – men då var du ju redan vuxen.

  2. Jag letade beganade åt Viggo på klädmarknaden på Tiundaskolan i höstas, men hittade inga i hans storlek. Jag ska leta åt Klara nästa gång, och större åt Viggo när det behövs. Men jag tänker bara köpa begagnat om det finns med modern enkel barnknäppning så man slipper snörningen. Barn ska ha skor som de klarar att ta på själva.

  3. Själv lärde jag mig åka skridskor på blankisen i viken i Juniskär, där jag bodde som barn. De första skridskorna var såna där enkla, som man fäste på pjäxorna.

  4. Mina första skridskor var av samma enkla modell som dina Enn. Det gick att åka på dem också. Vi åkte på de små dammarna i Wendelsbergsparken – säkra och vanligen bottenfrusna, men med knagglig is.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>