Det är aldrig försent

Det är aldrig försent att lära sig något nytt. På jobbet pratade vi om vad vi skulle vilja lära oss (som vi kunde ha nytta av i arbetet, bibelhebreiska är intressant, men man kan ha svårt att se hur jag skulle kunna använda det i arbetet).

Vad jag kom på då var att jag skulle vilja lära mig att skriva på tangentbordet med alla fingrar på rätt sätt.

Jag investerade i ett maskinskrivningsövningsprogram (TypingMaster Pro) och har suttit och övat duktigt varje kväll. Jag har hunnit mer än halvvägs nu och jag är rätt övertygad om att jag kommer lära mig det och att jag kommer att om ett tag kunna skriva betydligt snabbare än förut. Just nu går det riktigt lusigt. Teknikskiften är jobbiga.

Bookmark and Share

3 reaktion på “Det är aldrig försent

  1. Jag är mycket glad att jag fick ha ämnet maskinskrivning på högstadiet. Minns inte om det var en termin eller två, men det har jag verkligen haft nytta av.

Kommentarer inaktiverade.