En bra dag som sket sig

När jag kom hem och hittade avin som betydde att vårt nya duschdraperi med det periodiska systemet hade kommit var det ytterligare en trevlig händelse idag. Jag tog bilen till Torbjörnstorg, men alldeles innan jag kom fram till parkeringen så dog bilen. Inte med röklukt och totalt elbortfall som i våras, utan fläkt, startmotor, radio osv. fungerade. Det gick bara inte att få igång bilen igen. Jag stirrade lite och petade på batteriet, men utan att direkt tro att det skulle hjälpa. Jag tog och betalade parkering till halv tio i morgon och travade hem. Det får jag ta tag i morgon.

Det första som gjorde idag till en bra dag var när jag smakade på gårdagen chiliexperiment. Det var hur lyckat som helst. Chilin hade ölkorv, weissbier, bryggmalet kaffe, skivad jalapeño och vita bönor i. Otroligt smakrikt.

Efter lunch gick jag och skaffade mig en pyttedator för att kunna skriva på det sätt jag vill under november när jag sitter på tåget. Jag skriver det här inlägget på den nya datorn just nu. Jag är nöjd och den kostade mindre än 3000.

Men som sagt – det sket sig på slutet.

Bookmark and Share