Pepparkakshuset 2010

Årets hus blev en utmaning på två sätt, dels valde jag en byggnad som innehöll flera plan, varav några sluttande och dels så skulle jag bygga pepparkakshuset inför publik. En journalist (Lotta Frithiof) och en fotograf (Emma Eriksson) var med under monteringen. Jag gräddade de flesta delarna kvällen före för att de inte skulle behöva vara med om precis hela bygget.

En grundritning hittade jag på stationsinfo.se och så var jag där och fotograferade. Horisontellt är det väl typ skalenligt, men inte vertikalt.

Вокзал
Snö
Spår
Söder

Bookmark and Share

5 reaktion på “Pepparkakshuset 2010

  1. Pingback: Enn Kokk » Resecentrum som pepparkakshus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>