Kırküç


Hotellet jag har bott på heter Ağan. Jag är väldigt nöjd och har trivts hela tiden, det var bara det där med första natten då… Mitt rum är det direkt ovanför ingången. Jag har pratat med personalen på minst tre språk och med en del av de andra långtidsgästerna. Hjälpsam och vänlig personal. Det är aircondition på rummen, mycket viktigt i hettan. Fritt internet också – väldigt viktigt. Frukostbuffé som man blir mätt på, men trött på efter ett par veckor, men den ingår i priset så då äter man i alla fall.

Restaurangen har jag ätit på många gånger och gårdagens middag var det godaste jag ätit här. Stekta grönsaker med stekt kött och smält ost, saç kavurma. Men restaurangen Özler tvärs över gatan är nog snäppet bättre i allmänhet.

De här jobbar med att snacka in gäster från gatan. I montern finns menyn och man kommer inte undan när man passerar. Men så är det överallt där det är restaurangtätt här.

(Den här killen heter Cuma, dvs Fredag.)Hotellpersonalen hänger ofta vid bordet vid entren.

Jag har suttit många timmar i sofforna och läst. På eftermiddagen blir det direkt sol och då har jag flyttat på mig, oftast till rummet för att kyla av mig.

Jag skulle definitivt välja det här hotellet igen till nästa gång i Istanbul

Bookmark and Share