Om sex månader

Idag är det inte bara första december utan även sex månader kvar till Stockholm maraton. Jo, jag har tänkt att springa fyra mil om ett halvår. Och jag tänker vara kaxig och klara det på under fyra timmar.

Men det har inte varit sträckan som har fått mig att tveka utan träningen. Att ta mig ut i kylan och springa två-tre mil varje helg från och med februari. Men det värsta som kan hända är väl att jag inte kommer i mål på den tid jag vill, och det är ju inte hela världen, eller hur?

Så nu ska jag skruva i dubbar i mina gamla löparskor för att kunna ta mig ut oavsett väder. På måndag är det slut på vilomånaden och då börjar jag följa ett löpprogram från marathon.se som jag har tänkt följa tills februari då jag kommer byta till ett annat löpprogram som jag tror är effektivt.

Det här blir spännande.

Bookmark and Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>