Motion

Nu har jag kommit igång med att cykla i pannrummet efter vinterns krasslighet. Det blir en halvtimme varje gång och den här veckan har jag kunnat cykla varje kväll. Det låter ju trist att sitta i pannrummet och cykla, men jag har den här veckan mest lyssnat på musik, i tisdags på Språket i P1 (Som mp3, inte direkt. Det är dagishämtning eller nattning när det sänds på radion.). I kväll laddade jag in Freja – Sagan om Valhalla och lyssnade på. Min nya mp3-spelare har möjligheten att spara bokmärken vilket gör det enkelt att börja om där jag slutade.

I höstas lyssnade jag på språkkurser (arabiska och italienska), men jag behöver få upp flåset innan jag kan fortsätta med det. Jag måste ju kunna upprepa det som sägs någorlunda normalt.

Bookmark and Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>