Svamputflykt

Först några bilder på bilen som stod övergiven i diket i skogen:
PICT4907.jpg
PICT4908.jpgPICT4910.jpg

Jag messade registreringsnumret till Bilregistret (telefonnumret är 71456) och fick följande svars-sms: ”[registreringsnumret],PB,HONDA CIVIC 1600 EG538NP,BLÅ,1992,AVST,060928,[ägarens namn], [ort i närheten]”. Man ser en avsliten/avskuren bogserlina på bilderna, så någon kanske har försökt få upp den ur diket. Rutan var nervevad (eller helt borta), så någon större omsorg om bilen hade inte den som lämnade den här. Jag får väl tipsa någon lämplig myndighet.

Kerstin har fler bilder från utflykten, men inte någon på hur mycket svamp man hittar på en gång när man hittar trattisar:
PICT4915.jpg

Bookmark and Share

4 reaktion på “Svamputflykt

  1. Jättefin bild. Tänk att jag aldrig sett trattisar i verkligheten. Det skulle vara kul att få följa med någon gång och lära sig var de växer. Tror du de finns här uppe också?

  2. Jag förstår inte. Det syns ju inte något registreringsnummer. Hur kunde du läsa det?

  3. Men Bo har ju redigerat bort det på bilderna för att inte hänga ut ägaren på nätet. Man kan sudda ut detaljer i bildredigeringsprogram.

  4. Ja, registreringsnumret har mött samma öde som Trotskij på bilderna från ryska revolutionens inledningsår, skulle man kunna säga.
    Tänk om Orwell hade anat vilka möjligheter som skulle öppnas med Photoshop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>