Pepparkakshuset 2006

Idag blev pepparkakshuset till slut färdigbyggt. Jag gräddade delarna igår och i eftermiddags dekorerade jag och Viggo delarna. När barnen hade somnat monterade jag det. Det blev som vanligt lite glipor och skevhet. Förra året lyckades jag bättre, men det berodde nog mycket på att delarna var större och inte så avlånga.

Lite bilder:

PICT5410.jpg
PICT5406.jpg
PICT5437.jpg
PICT5436.jpg
PICT5391.jpg

Bookmark and Share

3 reaktion på “Pepparkakshuset 2006

  1. Pingback: Kerstin Kokk » Vinterbröllop och julbestyr

  2. Fint hus och fina bagare! Jag tycker det är väldigt likt förlagan. Det är säkert glipor och skevhet i originalet om man kollar riktigt noga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>