Bilbesiktning

Jag och Viggo var hos Bilbesiktningen med bilen idag. Det var det andra ordinarie besöket med bilen. Naturligtvis så var det något som var trasigt och som måste ombesiktigas. Nämligen ”Avgasrening vevhusventilation, inte ansluten”. Det lät på besiktningsmannen som att orsaken till att slangen var lös var att verkstaden hade glömt att koppla på den. Det är förmodligen ingen idé att åka dit och tjafsa.

Hade jag vetat vad tusan det handlade om för slang så hade jag kunnat åka och köpa en och koppla på, men nu måste jag till en GDS-hall och titta efter vad det handlar om först.

Bookmark and Share

4 reaktion på “Bilbesiktning

  1. Har besökt en GDS-hall för första gången och hittat en lös slang (och jag hoppas att det är den enda lösa slangen). Har köpt en böjd slang på Biltema och får se om det går att få på den i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>