Ställningen, så blev den

Efter en hel del elproblem (som försenade en eventuell användning) och transportproblem (plankorna gick inte in i bilen, ville inte såga i affären eller hyra släp, köpte till slut takräcke) så är ställningen slutligen färdig, lagom till att temperaturen inte medger målning längre.

PICT7963.JPG

Tvärslåarna syns inte från den här vinkeln, men de finns där och ger stadga.

Bookmark and Share

2 reaktion på “Ställningen, så blev den

  1. Du får se det hela ur en positiv synvinkel: 1. du har ett tak över källarnergången, så att du slipper snö och annat otyg där i vinter, 2. du har ställningen klar till nästa vår när temperaturen medger målning och kan starta direkt. Har du testat att stå på den så att du vet att den håller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>