Ryska böcker

РУСЛАНИЯ: Книги, ноты, периодика, DVD, музыка и всё о России

Jag har precis skickat iväg en beställning på några böcker på ryska. Det är svårt att få tag på ryska böcker i Sverige, så jag googlade på engelska och tyska för att hitta en bra internetbokhandel. Sökningen på tyska gav länken som finns här ovan. Jag tog mig igenom större delen av beställningsprocessen innan det gick upp för mig att själva bokhandeln ligger i Finland. Eftersom jag hade googlat på tyska så hade jag fått upp den tyskspråkiga versionen av webbutiken. Så sammanfattningsvis: från en internetbokhandel i Finland har jag gjort en på beställning av böcker på ryska via den tyskspråkiga versionen av nätsidan — globalisering när den är som bäst!

Bookmark and Share

12 reaktion på “Ryska böcker

 1. Jag har som målsättning att återuppta mina studier i ryska om tre år…då är det 37 år sedan jag la ner projektet ryska, men allt behöver inte ske omedelbart. Jag håller mig uppdaterad på din blogg…

  • hej, jag har en del ryska böcker som jag vill skänka till någon intresserad! finns det sådana???

     • Jag tar gärna böcker om de är på ryska… lite sen kommentar, men om de finns kvar så släng dem för all del inte. Maila mig i så fall

     • trodde mailen skulle synas i inlägget…. nåväl:berrrrrtil@hotmail.com

 2. Hej Alona!

  Jag läste din blog och vill gärna komma i kontakt med dig. Vi umgicks med barnen( min dotter heter Valeria) pa 90 talet innan jag flyttade till USA. Nu är jag tillbaka i STHLM. Kram Olga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>