Ny favoritmaskin

Vi har varit dåliga på att klippa kanterna runt gräsmattan. Det är pestgöra. Nu när jag har plockat upp stenarna ur gräsmattan så finns det massor med kantgräs att klippa. När jag klippte häckarna tidigare i veckan tog jag och körde med häcksaxen på de ställen där gräset var som högst. Idag när vi var och handlade och jag kunde strosa omkring i lugn och ro och titta på butikens hela sortiment och inte stressa mellan fiskpinnar och falukorv (medan Kerstin klämde på grönsaker), så såg jag en liten batteridriven maskin från Bosch. Den var inte billig, men när jag tänkte på mängderna av oklippt gräs hemma verkade det kunna vara värt priset. När jag visade Kerstin maskinen så tänkte hon samma sak.

I kväll har jag testkört den och den är ett under av effektivitet! Det går minst tio gånger snabbare att klippa och utan att handen börjar värka. Det är nästan så att det blir roligt att ligga på knä och klippa gräskanter. Den är mycket mer behändig än en trimmer eftersom man har bättre kontroll på var och hur mycket man klipper. Om den dessutom är hållbar är den värd vartenda öre.

Bookmark and Share

3 reaktion på “Ny favoritmaskin

  1. Hade jag vetat att du var intresserad av denna apparat, så kunde du ha fått testa den här. Vi gjorde samma inköp för ca 1 månad sedan. Den verkar vara en bra investering tycker jag så här långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>